Registrer et Helseprogram hos Pawpeds

English Swedish

[Oversatt av Ann Therese Hardy-Olufsen]

Hvis oppdrettere av en rase vil registrere et helseprogram hos oss, er de hjertelig velkomne til å kontakte Ulrika for å diskutere dette videre. Det er noen kriterier vi insisterer på for å tillate dette:

  • Helseprogrammet bør omfatte et problem som er relativt vanlig i rasen, og som volder lidelse eller død for de berørte kattene, eller for mange av de berørte kattene.
  • Det skal være et helseprogram hvor både positive og negative helseopplysninger blir registrert.
  • For å registrere testresultater, må registrereren kreve skriftlig tillatelse tydelig signert av kattens eier, før informasjonen blir offentlig tilgjengelig.
  • Vanligvis bør informasjonen vi registrerer være sertifisert av en lisensholdig veterinær.
  • Katter involvert i helseprogrammer foretrekkes å være merket med permanent id (microchip eller tatovering) for å avverge beskyldninger om feilinformasjon.

For å gjennomføre programmet skikkelig, trenger vi en gruppe mennesker som kan arbeide med dette helseprogrammet, skrive artikler, opplyse oppdrettere om problemet og generelt spre at dette helseprogrammet eksisterer. Vi trenger også noen som vil være registrerer for dette for å legge til helseprogrammet. Registrererne vil få en konto på vår server, hvor de kan legge inn helseinformasjon i tråd med reglene vi har blitt enige om.