Registrere et Helbredsprogram hos PawPeds

English Swedish

[Oversat af Anne N. Jensen, Proprius Maine Coons.]

Hvis opdrættere af en race har lyst til, at registrere et helbredsprogram hos os, er de meget velkommen til, at kontakte Ulrika for, at aftale de nærmere omstændigheder. Der er nogle krav, som vi altid vil gøre gældende:

  • Helbredsporgrammet skal omhandle et problem, der er forholdsvis almindelig i racen, og som forårsager lidelser og dødsfald hos de berørte katte eller hos mange af de berørte katte.
  • Det bør være helbredsprogrammer, hvor både de positive og negative helbreds-informationer bliver registreret.
  • Til registreringen af resultaterne, må registratoren have en underskrevet tilladelse, omhyggelig underskrevet af ejeren af katten for, at kunne udgive informationen offentligt.
  • Normalt er de informationer vi registrerer, udført af en autoriseret dyrlæge.
  • De pågældende katte, bør have et permanent ID (mikrochip eller tatovering), for at undgå anklager om falske informationer.

For at få dette program til at virke ordentlig, har vi behov for en gruppe mennesker til, at arbejde med helbredsprogrammet, skrive artikler, uddanne opdrættere omkring problemet og generelt udbrede kendskabet til det eksisterende helbredsprogram og helbredsproblem. Vi vil også have behov for en person, der vil fungere som registrator. Registratoren vil få en konto på vores server, hvor denne kan indtaste helbredsinformationerne, ifølge de regler/aftaler vi har indgået.